Novosti

01.
Dec
2020
Novosti
Kao i odrasli, deca vole udobnu i funkcionalanu sobu u kojoj će rado provoditi vreme. A svako dete poželi da u svojoj sobi ima krevet na sprat, znate li zašto? Zato što predstavlja neiscrpan izvor zabave. U dečijoj mašti krevet na sprat postaje kućica na drvetu, brod... i šta god dete poželi.
17.
Oct
2020
Novosti
Preselili ste se u novi stan ili razmišljate o ukrašavanju vašeg doma! Podelićemo sa vama ideje kako da svoj dom ukrasite svećnjacima, koji mogu doneti razigranost svakom ambijentu ali i mističnu notu. Ukrasni svećenjaci nisu samo izvor osvetljenja već i važan detalj u dekorisanju vašeg doma.
20.
Aug
2020
Novosti
Znamo da svako dete mašta o jedinstvenoj sobi, a mnoga deca ostvaruju svoj san uz Cilek dečije sobe. Dečije sobe predstavljaju motivacioni prostor koji odražava njihov stil i ličnost.
20.
Jul
2020
Novosti
Da li su vaša deca ljubitelji crtaća i filmova? Koji su njihovi omiljeni crtani i filmski junaci? Gledanje filma je uzbudljivo putovanje kroz vremenske epohe i najrazličitije predele. Gledajući svoje omiljene filmove deca se poistovećuju sa svojim junacima koji ih vode u nepredvidivi svet avantura i novih otkrića.
11.
Jun
2020
Novosti
Opremanje dečije sobe je zahtevan posao. Izabrati odgovarajući garderober jednako je bitno koliko i izbor ostalih komada nameštaja kao što su kreveti i sofe. U nastavku pročitajte koji su to ključni elementi o kojima treba da povedete računa prilikom kupovine ormara za dečiju sobu.
25.
May
2020
Novosti
Novo u našoj ponudi: romantična dečija soba koju će obožavati i mame i ćerke :) Bilo da ste ljubitelj modernog ili rustičnog stila nova Cilek-ova kolekcija za devojčice i tinejdžerke biće vaš favorit.
15.
May
2020
Novosti
Opremanje dečije sobe nije nimalo lak posao. Da li biste voleli da već imate viziju koja je soba idealna za vaše dete, a da o tome ne morate preterano da razmišljate?To neće biti teško uz raznolike i originalne dečije sobe dizajnirane specijalno za bebe, decu i tinejdžere.
26.
Apr
2020
Novosti
Roditelji su često u nedoumici da li je postavljanje tepiha u dečijoj sobi dobra ideja. Apsolutno! Tepisi su odličan izbor za prekrivanje podova u bilo kojoj sobi, a naročito u dečijoj.
10.
Apr
2020
Novosti
Posle duge i hladne zime, kada nastupi proleće, često imamo potrebu da u svoj dom unesemo izmene. Proleće je idealno vreme za unošenje nove energije u sobe vaših najdražih. Ne mislimo da svake sezone treba da menjate dečiju sobu, ali postoje neki jednostavni načini da unesete svežinu u dečiju sobu.
24.
Mar
2020
Novosti
Svako ko ima dete, naročito dvoje ili više, zna koliko je teško držati dečiju sobu urednom. Verovatno se dečije igračke nalaze svuda po sobi, zar ne?  Iako volimo da se naša deca igraju, istražuju i uče, takođe volimo da dom bude uredan, što znači da njihove igračke ne treba da budu vidljive kada igra prestane.
28.
Feb
2020
Novosti
Deca tako brzo rastu! Odjednom shvatite da nisu više mala i da dečija soba iz bajke nije više tako cool! Njihov stil se menja iz dečijeg u nešto jedinstveno, izazovnije i ‚‚odraslije‚‚. Krevet je najkorišćeniji deo nameštaja u dečijoj sobi. To je mesto gde uče, maštaju, druže se i odmaraju. Zato je sada pravo vreme da uložte novac u kvalitetan krevet za tinejdžera koji će koristit i tokom studentskih dana.
03.
Feb
2020
Novosti
Uređenje tinejdž sobe za dizajnere predstavlja veliki izazov. Tinejdžeri prolaze kroz različite faze i skloni su čestim promenama stilova. Bitno je da dečiju sobu uredite prema željama vašeg tinejdžera jer tinejdžeri vole privanost i da u sobi provode dosta vremena. Ispoštujte detetove želje, ali stvorite neutralnu bazu koja vam omogućava da promenite smer dizajna.
06.
Jan
2020
Novosti
Svi znamo koliko je teško naći krevet za dečiju sobu, pre svega funkcionalan, a da se detetu dopada! Naša deca su nam najvažnija. Svi se slažu? Zato je toliko važno omogućiti im da imaju svoju sobu gde će se osećati udobno i opušteno. Većina dečijih soba je manjih dimenzija i teško je uklopiti krevet, ormar, radni sto, komodu….. U toj situaciji moramo pronaći alternativno rešenje koje nam omogućava da raspoloživi prostor učinimo funkcionalnim i udobnim.
12.
Dec
2019
Novosti
Stižu nam polako i praznici. Vreme za odmor, slavlje, druženje sa dragim ljudima i uživanje u zimskim čarolijama. Doba godine kada smo u prazničnom raspoloženju i kada želimo da svaki trenutak bude poseban. Neizostavni deo novogodišnje atmosfere  i nešto što je tradicija jeste ukrašavanje doma.  Da li ste već obavili sve pripreme i ukrasili svoj dom veselom novogodišnjom dekoracijom? Ako niste onda je pravo vreme da se time ozbiljno pozabavite.
15.
Nov
2019
Novosti
Nekada su predmeti poput svećnjaka, fenjera, vaza i raznih činija služili isključivo u svrhe za koje su rađeni. Iako su bili različitih oblika i boja nisu u toj meri dolazili do izražaja i služili kao ukras, već su imali mahom praktičnu primenu.
25.
Oct
2019
Novosti
Svako ko se ikada pozabavio opremanjem kutka za svoje najmlađe zna koliko je truda i vremena potrebno izdvojiti za nešto takvo. A pri tom je tu i ogromna odgovornost jer prostor u kome će oni provoditi vreme mora biti i udoban a i bezbedan. Nije ni tako jednostavno sve elemente ukomponovati u jednu prijatnu i na oko lepu celinu. Od izbora boja zidova ili tapeta, ležaja, tepiha, radnog stola, kutka za igranje...ne mali posao.
11.
Oct
2019
Novosti
Sva deca imaju omiljeno mesto u sobi gde najviše vole da provedu slobodno vreme. Ponekada je to krevet ili radni sto, a najčešće je to kutak gde se nalaze njihove omiljene igračke. U nastavku pročitajte kako urediti omiljeni dečiji kutak i učiniti ga još privlačnijim i interesantnijim.  
27.
Sep
2019
Novosti
Kreveti na sprat su fantastični! Decenijama unazad kreveti na sprat zaokupljaju pažnju dece svih uzrasta. Pre svega, omogućavaju sjajnu uštedu prostora! U zajedničkim dečijim sobama, kreveti na sprat su postali  praktični i svestrani komadi nameštaja.
11.
Sep
2019
Novosti
  Svako ko ima tinejdžera zna da njihova deca provode puno vremena u svojim spavaćim sobama. A za njih je važno da imaju sobu koja odražava njihov lični stil. Njihova spavaća soba treba da oda počast njihovoj adolescenciji, ali istovremeno da bude sofisticirana i šik.
20.
Aug
2019
Novosti
Osluškujući potrebe svojih klijenata Cilek je dizajnirao novu dečiju sobu u skladu sa Montessori principima, koji promovišu nezavisnost deteta, sa nizom funkcionalnosti koje detetu daju mogućnost da se oseća sigurno, sposobno i zadovoljno.