Novosti

12.
Dec
2019
Novosti
Stižu nam polako i praznici. Vreme za odmor, slavlje, druženje sa dragim ljudima i uživanje u zimskim čarolijama. Doba godine kada smo u prazničnom raspoloženju i kada želimo da svaki trenutak bude poseban. Neizostavni deo novogodišnje atmosfere  i nešto što je tradicija jeste ukrašavanje doma.  Da li ste već obavili sve pripreme i ukrasili svoj dom veselom novogodišnjom dekoracijom? Ako niste onda je pravo vreme da se time ozbiljno pozabavite.
15.
Nov
2019
Novosti
Nekada su predmeti poput svećnjaka, fenjera, vaza i raznih činija služili isključivo u svrhe za koje su rađeni. Iako su bili različitih oblika i boja nisu u toj meri dolazili do izražaja i služili kao ukras, već su imali mahom praktičnu primenu.
25.
Oct
2019
Novosti
Svako ko se ikada pozabavio opremanjem kutka za svoje najmlađe zna koliko je truda i vremena potrebno izdvojiti za nešto takvo. A pri tom je tu i ogromna odgovornost jer prostor u kome će oni provoditi vreme mora biti i udoban a i bezbedan. Nije ni tako jednostavno sve elemente ukomponovati u jednu prijatnu i na oko lepu celinu. Od izbora boja zidova ili tapeta, ležaja, tepiha, radnog stola, kutka za igranje...ne mali posao.
11.
Oct
2019
Novosti
Sva deca imaju omiljeno mesto u sobi gde najviše vole da provedu slobodno vreme. Ponekada je to krevet ili radni sto, a najčešće je to kutak gde se nalaze njihove omiljene igračke. U nastavku pročitajte kako urediti omiljeni dečiji kutak i učiniti ga još privlačnijim i interesantnijim.  
27.
Sep
2019
Novosti
Kreveti na sprat su fantastični! Decenijama unazad kreveti na sprat zaokupljaju pažnju dece svih uzrasta. Pre svega, omogućavaju sjajnu uštedu prostora! U zajedničkim dečijim sobama, kreveti na sprat su postali  praktični i svestrani komadi nameštaja.
11.
Sep
2019
Novosti
  Svako ko ima tinejdžera zna da njihova deca provode puno vremena u svojim spavaćim sobama. A za njih je važno da imaju sobu koja odražava njihov lični stil. Njihova spavaća soba treba da oda počast njihovoj adolescenciji, ali istovremeno da bude sofisticirana i šik.
20.
Aug
2019
Novosti
Osluškujući potrebe svojih klijenata Cilek je dizajnirao novu dečiju sobu u skladu sa Montessori principima, koji promovišu nezavisnost deteta, sa nizom funkcionalnosti koje detetu daju mogućnost da se oseća sigurno, sposobno i zadovoljno.
07.
Aug
2019
Novosti
Kako deca rastu, domaći zadaci postaju veliki deo njihovih života. Svidelo vam se to ili ne, vaša deca će morati provesti značajan deo svog vremena izvan škole za radnim stolom, učeći, radeći domaće zadatke.... Njihov radni sto je mesto gde mogu raditi u tihom i organizovanom okruženju koje će predstavljati osnovu za sticanje dobre radne etike. Dozvoljavanje detetu da pomogne u izboru radnog stola je zabavan način da ih ohrabrite da ulože trud u svoje obrazovanje.
24.
Jul
2019
Novosti
Danas, kupovina dečijeg nameštaja može biti brza i laka, zahvaljujući online prodavnicama i sajtovima. Jedna od najznačajnih karakteristika online kupovine je preglednost artikala po tipu, ceni, boji, uzrastu deteta. Na ovaj način potraga za pravim komadom dečijeg nameštaja može biti konfornija i efikasnija, čak i kada je u pitanju više artikala pa i opremanje kompletne dečije sobe. Evo predloga na šta obratiti pažnju prilikom odabira nameštaja kod online kupovine:
11.
Jul
2019
Novosti
Svi volimo bajke sa srećnim krajem, zar ne? Posebno devojčice, slušajući priče o princezi koja sanjari u svojoj sobi, požele da budu baš ta princeza. Iako ne možete živeti u bajci, sigurni smo da svaka devojčica može imati svoju bajku i to u njenoj spavaćoj sobi.
24.
Jun
2019
Novosti
Opremanje sobe za novog člana porodice predstavlja pravi izazov za roditelje, ali svakako i jedan od najslađih i nalepših zadataka koji morate da obavite pre nego što to slatko malo biće stigne na svet.
08.
Jun
2019
Novosti
Nakon što ste nabavili sav potreban nameštaj za dečiju sobu, zabava tek počinje. Za većinu roditelja a i za decu, pronaći prave dodatke i dekoracije za dečiju sobu je najbolji deo. Dodavanje aksesoara u veselim bojama i živahnim oblicima je najlakši način da prostor za boravak dece postane i zabavan.
24.
May
2019
Novosti
Kupovina nameštaja predstavlja, svakako, investiciju, bez obzira da li se radi o kupovini stola za ručavanje, sofe ili dečijeg kreveta.
15.
May
2019
Novosti
Prateći trendove u razvoju modernih tehnologija i potrebe mladih, Cilek je uneo inovativne izmene na policama za radne stolove kolekcija Romantic i Royal.
11.
Apr
2019
Novosti
Prolećni trendovi ove sezone, koje možete primeniti u svom domu su: prirodno i jednostavno, definitivno minimalizam, u bojama proleća.
04.
Apr
2019
Novosti
Ako tražite stil, komfor i udobnost kreveta za najmlađe onda izaberite i jedan od tekstilnih prekrivačai neka uživanje počne!
25.
Mar
2019
Novosti
Prilikom uređenja prostora za vašeg novog člana porodice trebalo bi da imate na umu sledeće savete: