Novosti

07.
Aug
2019
Novosti
Kako deca rastu, domaći zadaci postaju veliki deo njihovih života. Svidelo vam se to ili ne, vaša deca će morati provesti značajan deo svog vremena izvan škole za radnim stolom, učeći, radeći domaće zadatke.... Njihov radni sto je mesto gde mogu raditi u tihom i organizovanom okruženju koje će predstavljati osnovu za sticanje dobre radne etike. Dozvoljavanje detetu da pomogne u izboru radnog stola je zabavan način da ih ohrabrite da ulože trud u svoje obrazovanje.
24.
Jul
2019
Novosti
Danas, kupovina dečijeg nameštaja može biti brza i laka, zahvaljujući online prodavnicama i sajtovima. Jedna od najznačajnih karakteristika online kupovine je preglednost artikala po tipu, ceni, boji, uzrastu deteta. Na ovaj način potraga za pravim komadom dečijeg nameštaja može biti konfornija i efikasnija, čak i kada je u pitanju više artikala pa i opremanje kompletne dečije sobe. Evo predloga na šta obratiti pažnju prilikom odabira nameštaja kod online kupovine:
11.
Jul
2019
Novosti
Svi volimo bajke sa srećnim krajem, zar ne? Posebno devojčice, slušajući priče o princezi koja sanjari u svojoj sobi, požele da budu baš ta princeza. Iako ne možete živeti u bajci, sigurni smo da svaka devojčica može imati svoju bajku i to u njenoj spavaćoj sobi.
24.
Jun
2019
Novosti
Opremanje sobe za novog člana porodice predstavlja pravi izazov za roditelje, ali svakako i jedan od najslađih i nalepših zadataka koji morate da obavite pre nego što to slatko malo biće stigne na svet.
08.
Jun
2019
Novosti
Nakon što ste nabavili sav potreban nameštaj za dečiju sobu, zabava tek počinje. Za većinu roditelja a i za decu, pronaći prave dodatke i dekoracije za dečiju sobu je najbolji deo. Dodavanje aksesoara u veselim bojama i živahnim oblicima je najlakši način da prostor za boravak dece postane i zabavan.
24.
May
2019
Novosti
Kupovina nameštaja predstavlja, svakako, investiciju, bez obzira da li se radi o kupovini stola za ručavanje, sofe ili dečijeg kreveta.
15.
May
2019
Novosti
Prateći trendove u razvoju modernih tehnologija i potrebe mladih, Cilek je uneo inovativne izmene na policama za radne stolove kolekcija Romantic i Royal.
11.
Apr
2019
Novosti
Prolećni trendovi ove sezone, koje možete primeniti u svom domu su: prirodno i jednostavno, definitivno minimalizam, u bojama proleća.
04.
Apr
2019
Novosti
Ako tražite stil, komfor i udobnost kreveta za najmlađe onda izaberite i jedan od tekstilnih prekrivačai neka uživanje počne!
25.
Mar
2019
Novosti
Prilikom uređenja prostora za vašeg novog člana porodice trebalo bi da imate na umu sledeće savete: