Dečiji kreveti

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Kolekcija
Prikažite više
Akcije i popusti
Prikažite više
Cena
151 proizvoda
Pročitajte

Svaka tematska kolekcija dečijih soba proizvodjača CILEK nudi izbor više modela kreveta različitih dimenzija za dušeke: 90 x190cm, 90x200cm, 100x200cm i 120x200cm.

Postoji više modela dečijih kreveta sa tapaciranim uzglavljem što pruža dodatnu udobnost za čitanje u krevetu.

Novo u ponudi su kreveti kod kojih možete birati između dve vrste uzglavlja: Uzglavlje sa policama ili ravno uzano uzglavlje uz koje opciono možete dodati jastuke sa dva lica raspoložive u više boja, koji zamenjuju klasično tapacirano uzglavlje.

Dečiji kreveti mogu biti sa kutijom za odlaganje stvari koja se lako podiže povlačenjem ručke okvira podnice na gore. Kreveti bez kutije imaju mogućnost opcionog poručivanja fioke za dodatni dužek, koja je naročito praktična kao dodatni ležaj za goste.

Kreveti za devojčice su rađeni u nežinm tonovima roze boje, beloj boji sa romantičnim detaljima, u teksturi drveta breze ili kombinaciji tonova bele boje i boje maline. Iz ponude izdvajamo novu modernu kolekciju Elegance koja ispunjava želje i devojčica i tinejdžerki.

Kreveti za dečake mogu imati interesantne oblike: dečiji krevet automobil, dečiji krevet brod.

Posebno interesantna linija kreveta su maštoviti Montesori kreveti, koji podržavaju razvoj deteta.

Posebnu liniju dečijih kreveta predstavljaju kreveti za decu i tinejdžere. Kreveti su modernog dizajna u beloj boji, u teksturi drveta ili kombinaciji teksture drveta i crne ili braon boje. Kreveti za decu i tinejdžere dizajnirani su za mlade i u potpunosti ispunjavaju njihove zahteve u estetici i dizajnu. Ovde se naročiti ističu moderne linije kreveta iz kolekcije Dark Metal sa uzglavljem tapaciranim kožnom. Pojedine kolekcije kao što su Black, White, Trio i Dark metal poseduju USB ulaze za priključivanje smart uredjaja.

Dečiji kreveti su izradjeni od prvoklasnih materijala sa perforiranom podnicom za dušek, u skladu sa važećim evropskim standardima.

Kvalitet je kontrolisao Šumarski fakultet Beograd i Jugoinspekt Novi Sad.