Dečije sobe

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Kolekcija
Prikažite više
Akcije i popusti
Prikažite više
Cena
loof-baby
mino-baby
rustic-white-baby
baby-cotton
romantic-baby
romantica-baby
natura-baby
mocha-baby
158 proizvoda
Pročitajte

Cilek je osnovan u Turskoj 1996. godine kao 100% porodična kompanija. Danas Cilek ima više od 500 prodavnica, u 71 državi na 5 kontinenata.

CILEK brend je jedinstven po svom konceptu i dizajnu tematskih dečijih soba koje prate različite dečije želje i interesovanja, pretvarajući njihov svet mašte u razigranu stvarnost. Koncept brenda CILEK pruža mogućnost da na jednom mestu pronađete sve za dečiju sobu: komode, ormani, kreveti, kreveti na sprat, radni stolovi, stolice, police za knjige, tepisi, lampe, lusteri, posteljine, prekrivači, zavese, baldahini…

Dečiji nameštaj i prateći asortiman za dečije sobe, u našoj ponudi, prepoznatljiv je po funkcionalnosti, visokom kvalitetu materijala, ergonomskim oblicima, raznolikosti stilova i dizajna. Primenjeni su najviši standardi bezbednosti kroz upotrebu visokih tehnologija i prvoklasnih anti-kancerogenih materijala u skladu sa važećim Evropskim standardima.

 

CILEK poseduje CE sertifikat za električnu opremu, kao i REACH sertifikat za ambalažu koji potvrđuje da su korišteni materijali u skladu sa regulatornim zahtevima. Poseduje izveštaj o kompatibilnosti za boju, korištenu u metalnim i plastičnim materijalima i bočnim trakama u skladu sa RoHS Direktivom koju je izdala EU i EN 71-3 standard koji se odnosi na analizu toksičnih elemenata

CILEK poseduje i sertifikate sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001 i ISO 14001 koji odražava njihovu posvećenost kvalitetu i održivosti životne sredine. Namještaj proizveden od strane fabrike CILEK poseduje i certifikat usaglašenosti TSE E1, koji potvrđuje da je CILEK namještaj proizveden u skladu sa standardom E1 i nema kancerogena dejstava.