Novosti
10.11.2021.

Nova kolekcija je stigla-Modera

Kakvo je tvoje raspoloženje danas? Kakvi su ti planovi?

Da li želiš biti napolju sa prijateljima ili biste radije gledali omiljenu TV emisiju u tvojoj sobi? Da li želiš provesti dan u sobi koja odražava tvoj temperament?
Modera soba će definitivno popraviti tvoje raspoloženje jer ima sve što to je potrebno za savršeno svakodnevno funkcionisanje.

Divna kombinacija bele i boje drveta jednako je interesantna i dečacima i devojčicama. Dizajn nameštaja je veoma popularan i vizuelno ‚‚otvara‚‚ entrijer. Zahvalna neutralna bela može se kombinovati sa svim bojama. Uz aksesoare različitih boja možete prilagoditi izgled sobe svom raspoloženju.

U samoj kolekciji, pronaćićete nekoliko modela kreveta različitih dimenzija kao i dizajna.

To su kreveti za dušek 100x200,120x200 sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja, tj fioke, kreveti sa prostorom za odlaganje – sa kutijom, kreveti sa uzglavljem koje ima policu ili sa tapaciranim uzglavljem, kreveti na sprat dimenzija 90x200 i 90x200-120x200 koji se takođe mogu dopuniti pomoćnim ležajem koji može poslužiti kao prostor za odlaganje ili kao treći ležaj.

Uzglavlje sa policama je vrlo praktično jer Vam je sve pri ruci – naočare, knjiga, telefon… Pored toga, kreveti su opremljeni  USB ulazom za praktično punjenje elektronskih uređaja.

Ormari su praktični i funkcionalni. Vešalice za kačenjie, police i fioke olakšavaju organizaciju i omogućavaju da stvari budu uredno složene. U ormarima su postavljeni ventilacioni otvori, koji omogućavaju da vazduh cirkuliše unutar ormara.

Tri modela komoda obezbeđuju dodatni prostor za odlaganje. Fioke se zatvaraju tiho i lagano zahvaljujući ugrađenim amortizerima. Komoda sa vratima se može koristiti i kao TV polica.

Na raspolaganju su dva stola, u zavisnosti od toga koliko je prostora potrebno za rad. Oba stola možete upotpuniti praktičnom nadgradnjom, policom ili policom sa pregradama. Police će detetu omogućiti da ima sve potrebne alate pri ruci i istovremeno da prostor bude uredan.

Modera kolekcija će probuditi tvoju kreativnost i inspiriaciju!

Trenutno nema komentara