Novosti

02.
Nov
2023
Novosti
Spavanje novog, malog člana porodice, za svakog novopečenog roditelja, predstavlja veliku brigu. Ne samo da se morate pobrinuti da cela porodica funkcioniše normalno, već morate osigurati da vaša beba sigurno spava. Bebi krevetac pored roditeljskog kreveta ili kako ga popularno zovu NEXT TO MOTHER krevetac, odličan je način da svoju bebu držite blizu, a istovremeno joj date sopstveni prostor.
22.
Jul
2023
Novosti
Kada dete počne da se propinje i pokušava da izađe iz kreveca vreme je da napravite promenu i preselite ga u krevet. Odabir kreveta nije lak izbor. Većina roditelja se odlučuje za multifunkcionalne krevece 5u1 ili 3u1 koji se kasnije pretvaraju u krevete, time olakšavaju period prelaza iz kreveca u krevet
02.
Mar
2023
Novosti
Mnogi lubitelji igrica ulažu dosta vremena, a i novca kako bi odabrali što bolju gejmersku stolicu. S druge strane, manje vode računa o modelu stola koji koriste prilikom igre. Ali zašto? Stolovi za igrice nude mnoge prednosti koje se ne smeju zanemariti, kao što su integrisano upravljanje kablovima, mogućnost podešavanja visine, ugrađene držače za slušalice i mnogo dodataka! Šta je to što treba da znate pre kupovine gejmerskog stola?
18.
Feb
2023
Novosti
Dolazak novog člana porodice u kuću zahteva određene promene i predstavlja najlepše trenutke u životu roditelja. Stiže beba! Šta prvo pomislite kada ovo čujete? Rečenica koja u budućim roditeljima budi najlepša osećanja, ali takođe i razmišljanje kako se pripremiti za novog člana. Za iskusne roditelje to nije veliki posao, ali parovima koji se po prvi put ostvaruju u ovoj ulozi uvek je potrebna mala pomoć.  
23.
Jan
2023
Novosti
Kada si mala, važno je da sanjaš velike snove. Cilek je dizajnirao Elegance kolekciju koja će učiniti da svaki tvoj dan bude ispunjen optimizmom, a tvoji snovi najlepšim bojama i toplinom.
13.
Dec
2022
Novosti
Priroda upućuje na harmoniju i donosi mir, a mir i harmonija su nam svima potrebni – čak i bebama. Decu treba učiti od malih nogu da vole floru i faunu i zato počni od njihove sobe. Loof baby kolekcija u savršenom skladu sa prirodom- nežna, topla, moderna…
03.
Nov
2022
Novosti
Tokom odrastanja dečije potrebe, želje i očekivanja se stalno menjaju…Zato je Cilek dizajnirao kolekciju koja ih prati kroz sve promene. Dizajnirana u minimalističkom stilu, jednostavnih linija i inovativnog duha.
08.
Jul
2022
Novosti
Učenje i izrada domaćih zadataka nije uvek lako- bilo da je u pitanju nedostatak motivacije da dete započne sa učenjem ili da zadrži fokus. Pokušaj obavljanja školskih ili fakultetskih obaveza može biti još teži ako dete nema prostor koji je namenjen učenju. Bez tihog, privatnog prostora za učenje, kvalitet rada kao i krajnji rezultati neće biti zadovoljavajući. Navešćemo nekoliko razloga zašto je radni sto toliko važan za svako dete.
24.
Jun
2022
Novosti
Deca vole da imaju svoj prostor i da ga urede prema svojim afinitetima. To ponekad znači da se dekorativni stilovi roditelja i dece sukobljuju. Taburei ili stolice sa cvetićima i čipkom ne odgovaraju baš stilu tvoje dnevne sobe, zar ne? Srećom, lazy bag je nešto oko čega se i roditelj i dete lako slože. U našoj ponudi možete pronaći lazy bag-ove različitih veličina, materijala i boja, koje će deca voleti, a i roditelji.
12.
May
2022
Novosti
Inspirisana bajkom nastala je kolekcija Princess. Ova kolekcija je zamišljena i napravljena tako da omogući vašem detetu bajkovit psihički, mentalni i socijalni razvoj- da se vaše dete oseća kao princeza u svojoj sobi koja je funkcionalno opremljena.  
23.
Feb
2022
Novosti
Tinejdžerke uglavnom vole pastelne boje: belu, ružičastu, boju pudera i cvetne šare. Ovo su tonovi koje najčešće biraju prilikom uređenja svoje sobe. Većina njih voli šljokice, čipku, cvetne detalje, til i fensi predmete. Tinejdžerke vole da provode vreme u svojoj sobi i stoga im je veoma važno kako je ona urđena. Soba je važno mesto gde one mogu opušteno da ćaskaju sa svojim prijateljima, da uče, čitaju, slušaju muziku. Tinejdžerke koje imaju izgrađen svoj stil, vole i da same dizajniraju i urede svoju sobu.
20.
Jan
2022
Novosti
Izbor pravog kreveca je poduhvat kome treba posvetiti posebnu pažnju i zahteva pedantan pristup. Naročito što danas postoji veliki broj opcija, a da pri tome postoji mnogo faktora koje treba uzeti u obzir.
30.
Dec
2021
Novosti
Imamo posebno zadovoljstvo da vam predstavimo novu kolekciju za naše najmlađe drugare – Montes kolekciju. Elementi kolekcije su dostupni u dve boje- bela i boja drveta. Inspirativna kolekcija koja se temelji na principima Montessori pedagogije!
10.
Nov
2021
Novosti
Kakvo je tvoje raspoloženje danas? Kakvi su ti planovi? Da li želiš biti napolju sa prijateljima ili biste radije gledali omiljenu TV emisiju u tvojoj sobi? Da li želiš provesti dan u sobi koja odražava tvoj temperament? Modera soba će definitivno popraviti tvoje raspoloženje jer ima sve što to je potrebno za savršeno svakodnevno funkcionisanje.
15.
Jul
2021
Novosti
Za tinejdžere su sobe prostori u kojima spavaju, odmaraju se, uče, provode vreme za računarom, igraju igrice ili provode vreme sa prijateljima. Ukratko, opuštaju se uz razne aktivnosti. Tinejdžeri koji ne vole da provode vreme sa porodicom tokom adolescencije obično uživaju da se osame u svojim sobama. Stoga im je soba veoma važna, jer je to prostor gde se osećaju potpuno slobodnim.
17.
Jun
2021
Novosti
Znajući da u kući postoji toliko potencijalnih opasnosti za decu, prilikom izbora nameštaja za dečiju sobu, roditelji moraju dati prednost sigurnosti i udobnosti. Uzimajući u obzir da deca dosta vremena provode u svojim sobama, nephodno je preduzeti odgovarajuće mere predostrožnosti i nadzora.
24.
Apr
2021
Novosti
Da li ste znali da su dečije oči osetljivije na svetlost nego oči odraslih? U današnje vreme svi provodimo dosta vremena ispred televizora, telefona, računara… Sve više je naučnih radova koji potvrđuju da gledanje telefona, tableta, TV-a ili računara, pre spavanja  ima loš uticaj na kvalitet sna, a time i na naše zdravlje. Stoga, naučnici intenzivno rade na iznalaženju rešenja koja će smanjenjiti nepovoljan uticaj moderne tehnologije i pametnih uređaja na naš mozak.
24.
Mar
2021
Novosti
Ovim tekstom želimo da podsetimo koliko je važno čitati sa decom za njihov intelektualni razvoj. Za decu, roditelji su njihova referenca, uzor, pa ako nas vide da čitamo ili njima čitamo od malih nogu, stimulisaćemo kod njih naviku koja može postati deo njihove svakodnevne rutine, a vrlo korisna u budućnosti.
15.
Feb
2021
Novosti
Deca po prirodi imaju razvijenu maštu - i što je živopisnija, to je bolja. Ipak, digitalno doba u kom živimo i koje nam nameće preterano gledanje televizije, igranje video igara, korišćenje računara i mobilnih telefona, ostavlja malo prostora deci za maštanje. Mnoga deca su ‚‚zaokupljena‚‚ organizovanim aktima (sportske aktivnosti, balet itd.) kako bi se ublažila dosada. Veštine vizuelizacije se jednostavno ne koriste kao nekada, a to je na štetu deteta. Pa ipak, podstičući dete da se igra, da glumi, da istražuje i stvarajući interesantno okruženje zahvaljujući fantastičnim dečijim sobama, brenda Cilek, možete pomoći vašem detetu da razbudi maštu ...
15.
Jan
2021
Novosti
  „Uspešan rad na dizajnu uvek je bio rezultat obrazloženog i pažljivog dizajna detalja. Detalji su ti koji okruženju daju stil i karakter I koji ga razlikuju od ostatka. Dobar dizajner ne može zanemariti pažnju na detalje. Detalji nisu detalji. Oni stvaraju proizvod. " – Charles Eames