Novosti

11.
Jul
2019
Novosti
Svi volimo bajke sa srećnim krajem, zar ne? Posebno devojčice, slušajući priče o princezi koja sanjari u svojoj sobi, požele da budu baš ta princeza. Iako ne možete živeti u bajci, sigurni smo da svaka devojčica može imati svoju bajku i to u njenoj spavaćoj sobi.
24.
Jun
2019
Novosti
Opremanje sobe za novog člana porodice predstavlja pravi izazov za roditelje, ali svakako i jedan od najslađih i nalepših zadataka koji morate da obavite pre nego što to slatko malo biće stigne na svet.
08.
Jun
2019
Novosti
Nakon što ste nabavili sav potreban nameštaj za dečiju sobu, zabava tek počinje. Za većinu roditelja a i za decu, pronaći prave dodatke i dekoracije za dečiju sobu je najbolji deo. Dodavanje aksesoara u veselim bojama i živahnim oblicima je najlakši način da prostor za boravak dece postane i zabavan.
24.
May
2019
Novosti
Kupovina nameštaja predstavlja, svakako, investiciju, bez obzira da li se radi o kupovini stola za ručavanje, sofe ili dečijeg kreveta.
15.
May
2019
Novosti
Prateći trendove u razvoju modernih tehnologija i potrebe mladih, Cilek je uneo inovativne izmene na policama za radne stolove kolekcija Romantic i Royal.
11.
Apr
2019
Novosti
Prolećni trendovi ove sezone, koje možete primeniti u svom domu su: prirodno i jednostavno, definitivno minimalizam, u bojama proleća.
04.
Apr
2019
Novosti
Ako tražite stil, komfor i udobnost kreveta za najmlađe onda izaberite i jedan od tekstilnih prekrivačai neka uživanje počne!
25.
Mar
2019
Novosti
Prilikom uređenja prostora za vašeg novog člana porodice trebalo bi da imate na umu sledeće savete:
string(0) ""