O nama

 

Kompanija URBAN LINE specijalizovana je za prodaju nameštaja vrhunskih svetskih proizvođača, za projektovanje i dizajn enterijera, za opremanje stambenih, poslovnih prostora i hotela.

Nameštaj koji plasiramo na tržište Republike Srbije izdvaja se savremenim, sofisticiranim dizajnom. Kvalitet i komfor su ono što pored estetike odlikuje naš nameštaj.

Kreativni tim naše kompanije može vam pružiti podršku i dati ideje koja će vam pomoći da odlučite koji nameštaj odgovara vašem karakteru i ličnim afinitetima. U našem salonu možete pronaći inspiraciju za idejna i projektna rešenja koja će vaš životni prostor prilagoditi vašem životnom stilu.

Ono što možete da očekujete od nas to je da naša usluga bude jednako dobra i kvalitetna kao naši proizvodi, a to postižemo tako što se savršeno prilagođavamo svim potrebama naših klijenata.

Posebno se ponosimo nameštajem za decu i tinejdžere i radom sa najmlađima. Kompanija URBAN LINE je ovlašćeni distributer dečijeg nameštaja CILEK za tržište Republike Srbije. Filozofija CILEK brenda bazira se na kreativnosti i mašti i predstavlja spoj nesvakidašnjih ideja u velikom broju osvežavajućih kolekcija nameštaja i aksesoara. Pomoću posebno dizajniranog nameštaja, dečiji svet mašte pretvaramo u realnost.

Dečiji nameštaj iz ponude URBAN LINE-a ima prepoznatljiv stil i filozofiju, a umeće našeg stručnog tima vam je na raspolaganju da karakerističan dizajn uklopimo u enterijer vašeg prostora.