O nama

 

Kompanija URBAN-LINE je osnovana 2011.god i posluje u segmentu nameštaja za dečije sobe, škole i vrtiće.

URBAN-LINE je ovlašćeni distributer turske fabrike Cilek za tržište Republike Srbije. Cilek je svetski poznati brend nameštaja za bebe, decu i tinejdžere visokog kvaliteta i modernog dizajna. Nameštaj je namenjen kućnoj upotrebi i opremanju dečijih domova i studentskih internata. Iz ponude izdvajamo visoko kvalitetne krevete na sprat, praktične ormare i komode i funkcionalne radne stolove.

Filozofija CILEK brenda bazira se na kreativnosti i mašti i predstavlja spoj nesvakidašnjih ideja u velikom broju osvežavajućih kolekcija nameštaja i aksesoara. Cilek dečiji nameštaj odlikuje vrhunski dizajn i funkcionalnost, koji dečiji svet mašte pretvaraju u razigranu stvarnost.

Dečiji nameštaj iz ponude URBAN LINE-a ima prepoznatljiv stil i filozofiju, a umeće našeg stručnog tima vam je na raspolaganju da karakerističan dizajn uklopimo u enterijer vašeg prostora.

Više informacija o dečijem nameštaju CILEK pronaći ćete ovde.

***

URBAN-LINE je ovlašćeni distributer još jedne turske fabrike koja proizvodi vrhunski  NAMEŠTAJ ZA VRTIĆE I ŠKOLE.

Naša ponuda za škole obuhavata veliki izbor školskih klupa i stolica modernog dizajna, visokog kvalaiteta i funkcionalnosti. U ponudi imamo i nameštaj za specijalizovane učionice (kabinete za fiziku, hemiju, biolologiju, muziku i likovno…)  amfiteatre i biblioteke. Nameštaj je moderan, veselih boja, prilagođen savremenim standardima u obrazovanju i preferencijama mladih generacija. Više o nameštaju za škole pogledajte ovde.

Nameštaj za kompletno opremanje vrtića je modernog, kreativnog i veselog dizajna i obuhvata sve što je jednom vrtiću potrebno:  ormare za garderobu, komode i police razigranog dizajna, biblioteke, stolove i stolice, edukativne igračke, edukativne tepihe, dečija igrališta, poligoni za igranje od sunđera, … Više o nameštaju za vrtiće pogledajte ovde.