Najčešća pitanja

Na slikama su vrlo često prikazani ambijenti određene kolekcije, što vam pruža mogućnost da na najbolji način sagledate kako se određenji komad nameštaja uklapa u prostoru. Cena je uvek iskazana za tačno određeni komad nameštaja koji je definisan nazivom i šifrom. Prikazana cena se uvek odnosi na jedan artikal.

Koncept dečijeg nameštaja Cilek vam pruža mogućnost da kupite tačno ono što vam je potrebno. Zbog toga kod nas uz radni sto, možete dokupiti i policu za radni sto, ukoliko vam je potrebna, ili fioku za krevet ili ogledalo za komodu. U samom opisu svakog pojedinog radnog stola, kreveta ili komode (odeljak O proizvodu), navedeno je koja polica za radni sto se uklapa uz odabrani radni sto, ili koja fioka za krevet se uklapa uz izabrani krevet ili koje se tačno ogledalo za komodu uklapa uz izabranu komodu. Kada kliknete na svaki od navedenih opcionih proizvoda link vas vodi na odabrani proizvod, gde možete videti sve informacije i cene opcionih proizvoda.

U slučaju kada ustanovite da je isporučeni artikal oštećen, molimo vas da nas u najkraćem roku kontaktirate na email: office@urbanline.rs. Pre nego što to učinite, detaljno pogledajte sadržaj paketa i proverite da li su u pitanju fizička oštećenja uzrokovana neadekvatnim transportom ili je u pitanju neko drugo oštećenje. Svi artikli koji se kupuju preko URBAN LINE online prodavnice su novi, zapakovani u originalnom pakovanju i podležu garanciji kako je to navedeno u odeljku Vodič za upotrebu i garancija kvaliteta. Sve vaše eventualne reklamacije ćemo rešiti po proceduri za rešavanje Reklamacija koju možete pogledati ovde. Ukoliko je oštećenje nastalo neadekvatnim rukovanjem koje je u suprotnosti sa samom prirodom robe, URBAN LINE ne snosi nikakvu odgovornost i nije u obavezi da zameni ili izvrši povraćaj novca za na ovaj način oštećen artikal.

E-mail adresu možete promeniti nakon logovanja na sajt u opciji "Moj profil". Takodje nam možete poslati nove informacije na office@urbanline.rs i mi cemo ih korigovati za vas.

Svoje podatke možete menjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici ''Moj profil''. Na ovom mestu, takođe, možete menjati i druge podatke vezane lično za Vas, pregledati svoje porudžbine, njihove statuse kao i omiljene proizvode.