Svećnjaci i fenjeri

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Kolekcija
Akcije i popusti
Prikažite više
Cena
26 proizvoda
Pročitajte

Svećnjaci i fenjeri različitog dizajna i širokog spektra boja, donose toplinu u svaki enterijer. Zahvaljujući dostignućima moderne tehologije, danas možemo pronaći na tržištu raznovrsnu ponudu svetiljki, tipova sijalica i dekorativne rasvete, ali treperava svetlost sveća ne može da se uporedi sa svakodnevnim električnim osvetljenjem. To je razlog zašto dizajneri sve više koriste ovaj elemenat dekora prilikom kreiranja modernih enterijera.

Naša ponuda svećnjaka, lanterni i fenjera je raznovrsna u pogledu dizajna, materijala i širokog spektra boja. Kod nas možete pronaći svećnjake, lanterne i fenjere od stakla, metala bronze i mesinga, keramike, bambusa.... Kada birate boju svećnjaka, imajte na umu da boje treba uskladiti sa bojama osnovnog nameštaja. Ponekad je preporučljivo koristiti efekat kontrasnih nijansi: ako je nameštaj prigušenih, zemljanih boja, dobro je staviti svetlije svečnjake veselih boja.

Prilikom odabira svečnjaka i lanterni za vaš prostor, važno je poštovati stilsko jedninstvo i umerenost. Ako vaš enterijer odlikuje klasičan stil, masivni pozlaćeni svećnjaci doneće posebnu toplinu i lepotu. Prilikom uređenja sobe u baroknom stilu, svećnjaci mogu biti ukrašeni cvetnim detaljima, figurama životinja i ljudi. Uz nameštaj u zemljanim tonovima, savršeno se uklapaju svećnjaci zelene, lila i ružičaste boje, bilo kog oblika.