Dečiji kreveti na sprat

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Kolekcija
Prikažite više
Akcije i popusti
Prikažite više
Cena
31 proizvoda
Pročitajte

U okviru većine kolekcija tematskih dečijih soba proizvođača CILEK možete pronaći i krevete na sprat koji su idealni za dečije sobe manje površine. Cilek dečiji kreveti na sprat dostupni su u više dimenzija i modela

Dečiji kreveti na sprat su uradjeni u boji i teksturi drveta pripadajuće kolekcije tematske dečije sobe.

Možete izabrati klasične krevete na sprat za dušek dimenzija 90x200cm. Ovi kreveti na sprat imaju mogućnost dodavanja fioke za treći dušek, a koja se može koristiti i kao prostor za odlaganje stvari.

U ponudi imamo i veliki krevet na sprat kod koga je donji krevet širi, što omogućava veći konfor. U gornji krevet ide dušek 90x200cm, a u donji krevet, dušek 120x100cm.

Kreveti na sprat su opremljeni metalnim merdevinama sa gumiranom podlogom koja sprečava klizanje ili gazištima od medijapana.

KrevetI na sprat ne samo da spavanje čine zabavnijim već i omogućavaju iskorišćavanje istog prostora za više namena. Ako vam je donji krevet potreban samo za goste, uz pomoć nekoliko velikih jastuka možete ga pretvoriti u udobnu sofu.

Novo u ponudi su naši Studio kreveti koji pružaju mogućnost da organizujete prostor prema svojim potrebama. Studio krevet može koristiti za spavanje čak 3 deteta uz dodatne fioke za odlaganje stvari. Stepenice kreveta su organizovane kao fioke što dodatno povećava praktičnost studio kreveta.

Studio krevet može biti organizovan tako da ispod gornjeg kreveta postavite radni sto i mali ormar. Krevete možete organizovati u obliku slova G čirilicom. Više o Studio krevetima pročitajte ovde.

Dečiji kreveti na sprat Izrađeni su od univera sa perforiranom podnicom za dušek.

Kvalitet je kontrolisao Jugoinspekt Novi Sad