Posteljine za krevetac za bebe

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Kolekcija
Prikažite više
Akcije i popusti
Prikažite više
Cena
26 proizvoda
Pročitajte

Najvažniji elementi opreme za bebe su krevetac i odgovarajuća posteljina. Kod nas možete nabaviti i prekrasne set posteljine za bebe izrađene od najkvalitetnijeg pamuka.

San je veoma bitan za bebe, s toga je važno da posteljine za krevece budu od kvalitetnih materijala, da budu udobne i prijatne za spavanje.

Naše set posteljine za krevece izrađene su od najfinijeg pamuka i sastoje se od dušečnog čaršafa, zaštitne ogradice, pokrivača, ćebenceta, ukrasnog jastuka i jastučnice. Zaštitna ogradica pokriva sve četiri strane kreveca i pruža dodatnu sigurnost za vaše dete.

Posteljine su dizajnirane u nežnim, toplim tonovima sa veselim aplikacijama:  sovice na drvetu, vesele žirafe i lavića ili konjića. Ili će vam se možda više dopasti nežna roze posteljina sa ukrasnim vezom ili sa srcima?

Svaku set posteljinu za krevetac prati i po jedan ukrasni jastuk interesantnog oblika: veseli lavić, autić, zeka ili srce.

U našoj ponudi ćete pronaći i posteljine za kolevku, koje su izrađene od najfinijeg pamuka, čipke i tila i sastoje se od zaštitne ogradice, pokrivača, baldahina i ukrasnog jastuka. Nežni tonovi i detalji od čipke daju joj poseban šarm i romantičnu notu.

Kvalitet kontrolisao Jugoinspekt, Beograd