Novosti
22.07.2023.

Prelazak iz kreveca u krevet

Kada dete počne da se propinje i pokušava da izađe iz kreveca vreme je da napravite promenu i preselite ga u krevet. Odabir kreveta nije lak izbor. Većina roditelja se odlučuje za multifunkcionalne krevece 5u1 ili 3u1 koji se kasnije pretvaraju u krevete, time olakšavaju period prelaza iz kreveca u krevet

Kreveci 5u1 i 3u1 su veoma ekonomični. Kada krevetac premontirate u krevet dobijate krevet za spavanje deteta za dušek do 180 cm i možete ga koristiti kao krevet sve dok dete ne preraste svojom visinom ovu dužinu dušeka. A to su već viši razredi osnovne škole. Zavisno od modela kreveca koji ste odabrali pored kreveta dobijate i dodatne komode za odlaganje stvari ili radni sto za školarca.

Kupovinom kreveca 5u1 ili 3u1 štedite novac. I to je zaista isplativa kupovina.

Ukoliko niste odabrali takav model očekije vas kupovina novog kreveta.


Neka deca se veoma brzo prilagode promeni, dok druga zahtevaju dosta truda. Roditelji najbolje procene kada je dete spremno za taj korak. Za miran i bezbedan san najpoželjnije je da krevet bude ograđen ogradicom. Ako odaberete krevet čiji je dušek što bliže podu ne morate brinuti da će se dete povrediti ako padne sa kreveta.

Kreveci sa niskom podnicom obezbeđuju miran i bezbrižan san i roditeljima.

Kreveti koji poseduju ogradicu na sve četiri strane čine spavanje potpuno bezbednim. Visina kreveta je prilagođena deci kako bi im pristup bio olakšan.  Izrađen je po Montessori principima i omogućava nezavisno i slobodno funkcionisanje deteta u cilju postizanja pravilnog dečijeg razvoja.

Dizajn kreveta je prilagođen i za dečake i za devojčice, dostupan je u tri dezena.

Uz krevet odaberite interesantu posteljinu, prekrivač i tepihe veselih boja koji će dečiji kutak učiniti primamljivijim.

Uz krevet odaberite interesantu posteljinu, prekrivač i tepihe veselih boja koji će dečiji kutak učiniti primamljivijim.

Trenutno nema komentara