Novosti
23.01.2023.

ELEGANCE-soba o kojoj sanjaš

Kada si mala, važno je da sanjaš velike snove.

Cilek je dizajnirao Elegance kolekciju koja će učiniti da svaki tvoj dan bude ispunjen optimizmom, a tvoji snovi najlepšim bojama i toplinom.

Elegancija, funkcionalnost i topla, opuštajuća atmosfera sada imaju jedno ime -ELEGANCE.

U okviru kolekcije možete odabrati klasičan model kreveta sa visokim, elegantnim nožicama ili model koji poseduje kutiju za odlaganje.

Ono što ga čini posebno zanimljivim je to da ga možete dizajnirati po svojoj želji, tj. izabrati jedno od dva dostupna modela uzglavlja- tapaciranu uzglavlje sa hengerom i ukrasnim mašnicama ili tapacirano uzglavlje u obliku školjke.

Elegance ormar ima sve što je potrebno jednoj dami. Veliko ogledalo na vratima, police, hengere za kačenje i fioke za skladištenje odeće ali i drugih, tebi bitnih, stvari. Ventilacioni otvori unutar ormara omogućiće da tvoja odeća ‚‚diše‚‚ i uvek lepo miriše.

Ako voliš da vreme provodiš pred ogledalom, Elegance komoda pretvoriće tu želju u pravo zadovoljstvo. Uživaćeš više nego pre, jer fioke komode poseduju pregrade koje će ti omogućiti da svi tvoji modni dodaci budu na dohvat ruke i savršenom redu.

Uz Elegance radni kutak bićeš kreativnija i organizovanija. Radni sto u savršenoj kombinaciji nežnih tonova roze i krem pospešiće tvoju inspiraciju i volju da postigneš bolje rezultate. Polica na radnom stolu poseduje USB port za punjenje smart uređaja, tablu za pisanje, traku za odlaganje školskog pribora i kačenje poruka, kao i mobilnu lampu čiji je sistem osvetljena podesvi na dodir. Baš sve što ti treba, zar ne?

Biblioteka i noćni ormarić kolekcije Elegance, pružiće ti dodatni prostor za odlaganje knjiga, ukrasnih figura, fotografija…

 

I ne zaboravi da dodaš one male bitne detalje koji će sobi dati tvoj lični pečat. Izaberi aksesoare koji će se uklopiti u sobu i dati joj potpuno novi identitet

Trenutno nema komentara