Novosti
03.11.2022.

SPACE GRAY- za one koji znaju šta žele

Tokom odrastanja dečije potrebe, želje i očekivanja se stalno menjaju…Zato je Cilek dizajnirao kolekciju koja ih prati kroz sve promene. Dizajnirana u minimalističkom stilu, jednostavnih linija i inovativnog duha. Zanimljiva tekstura u kombinaciji svetlo sivih i tamno sivih tonova stvara potpuno novu dimenziju u prostoru.

Space Gray kolekcija namenjena je mladima koji vole minimalistički stil i znaju šta žele.

Svaki detalj je brižljivo osmišljen tako da bude maksimalno funkcionalan.

Pregrade u fiokama radnog stola omogućavaju da sav pribor bude uredan i na dohvat ruke. Na polici stola nalaze se USB portovi za punjenje tableta i telefona. Posebna traka na polici stola služi za odlaganje olovaka. Sitnog pribora kao i papirića sa porukama. Na bočnoj strani stola, nalazi se nosač za torbu.

U okviru kolekcije postoji četiri modela ormara: dvokrilni, trokrilni, četvorokrilni i ormar sa kliznim vratima.

Svaki model poseduje funkcionalno raspoređene police i henger za kačenje odeće. Trokrilni i četvorokrilni ormar na sredini imaju ogledalo, a kod dvokrilnog ormara, ogledalo se nalazi sa unutrašnje strane, kao i manja polica za odlaganje aksesoara i parfema.

Space Gray kreveti su moderni i funkcionalni. Lako se može dodati fioka kao dodatni krevet za prijatelje koji požele da prespavaju. Model kreveta sa kutijom ti pruža dodatni prostor za odlaganje.

Tapacirano uzglavlje kreveta obezbeđuje udobnost, a USB ulazi za punjenje tableta i telefona čine ga vrlo funkcionalnim.

Komoda i polica za knjige su dizajnirane sa idejom o komforu. Prostrane fioke komode omogućavaju da dosta odeće i aksesoara bude uredno složeno.

Spage Gray biblioteka sa velikim brojem polica daje ti slobodu da sve svoje knjige, trofeje i ukrase složiš i rasporediš onako kako ti najviše odgovara. Na bočnoj strani biblioteke se nalazi nosač za tvoje modne aksesoare, torbu ili slušalice…

 I na kraju dodaj svoj lični pečat.

Izaberi aksesoare prekrivač, tepih, stolicu, lampu koji odražavaju tvoj stil.

U nastavku su naši predlozi:

Trenutno nema komentara