Novosti
02.03.2023.

Gejmerski stolovi- za užitak u igri

Mnogi lubitelji igrica ulažu dosta vremena, a i novca kako bi odabrali što bolju gejmersku stolicu. S druge strane, manje vode računa o modelu stola koji koriste prilikom igre. Ali zašto? Stolovi za igrice nude mnoge prednosti koje se ne smeju zanemariti, kao što su integrisano upravljanje kablovima, mogućnost podešavanja visine, ugrađene držače za slušalice i mnogo dodataka!

Šta je to što treba da znate pre kupovine gejmerskog stola?

Šta čini sto za igru posebnim?

Gejmerski sto je izričito dizajniran za ljubitelje video igrica. Svaka karakteristika i aspekt je strateški optimizovan za igrača. Dostupni su sa različitim karakteristikama i mogu se izabrati prema vašim potrebama i zahtevima. Glavni cilj gejmerskog  stola je da vaše iskustvo igranja učini još prijatnijim. Pogodni su za postavljanje više monitora i tastatura, tako da možete lako da prelazite sa jedne tastature na drugu. Takođe, pomaže igračima da se fokusiraju na igru bez preopterećenja bilo kog dela tela.

Mnogi igrači su primetili da gejmerski sto ima mnogo funkcija, što ga čini posebno pogodnim za specifične potrebe igranja. Za početak, gejmerski sto je opremljen elementima za sakrivanje kablova i skladištenje gedžeta. Možete udobno da pomerate miš preko cele površine stola. Pored toga, uglavnom su ergonomski dizajnirani.

Oblik i veličina gejmerskog stola

Što veći to bolji? To nije nužno tačno u ovom slučaju. Naravno, veliki sto za igre nudi više prostora, ali takođe morate da se uverite da se uklapa u vašu sobu. Ovaj savet možda zvuči trivijalno, ali mnogi zaboravljaju ovaj detalj. Takođe, ovaj korak olakšava proces odabira vašeg savršenog stola za igre tako što eliminiše određene modele od samog početka.

Intrigantan aspekt gejmerskih stolove je njihov oblik, jer utiče na celokupno iskustvo igranja. Pravougaoni sto sa stolicom je standard jer pruža svu potrebnu udobnost kako bi ste nesmetano uronili u igricu.

Najvažnije je da se uklapa u vaš prostor i da ima zaobljene uglove.

Zato izmerite svoju sobu ili prostor pre nego što počnete da donosite odluku o kupovini!

Dodatno skladište na gejmerskom stolu

Bez obzira na veličinu, gejmerski stolovi su poznati po svom prostoru za skladištenje.

Gejmerski sto ima jedinstven prostor za skladištenje koji pomaže da se računar za video igre adekvatno provetri. Takođe možete smestiti mnogo opreme koja obogaćuje vaše iskustvo igranja. Pored neophodne opreme, postoji dovoljno prostora za skladištenje gedžeta kao što su VR uređaji, naočare i džojstici.

Integrisano upravljanje kablovima, koje je ugrađeno u većinu visokokvalitetnih stolova za igre, je velika prednost. Zamršeni kablovi ne samo da mogu biti estetski uznemirujući, već mogu postati i prava opasnost od saplitanja.

Ostali uobičajeni i popularni dodaci su: držač za slušalice ili čaše, podloga za miš sa punom površinom, dodatni portovi za smart uređaje…

Cena

Na tržištu postoji bezbroj gejmerskih stolova. Njihova cena varira u zavisnosti od njihovih karakteristika. Pre kupovine stola za video igrice, uvek je dobra ideja da se zapitate koliko ste spremni da potrošite i koje karakteristike očekujete tom cenovnom rangu.

I na kraju obavezno odaberi stolicu koja će ti omogućiti najveći komfor. Zahvaljujući svom ergonomskom obliku i materijalu od kog je izrađena, gejmerska stolica se savršeno prilagođava zahtevima igrača. Sedište koje je rađeno po uzoru na trkačke automobile, podesiva visina i naslon koji ima podesiv ugao omogućiće potpuno uživanje i maksimalnu udobnost tokom sedenja.

 

Trenutno nema komentara