Novosti
24.06.2022.

LAZY BAG-za odmor i uživanje

Deca vole da imaju svoj prostor i da ga urede prema svojim afinitetima. To ponekad znači da se dekorativni stilovi roditelja i dece sukobljuju. Taburei ili stolice sa cvetićima i čipkom ne odgovaraju baš stilu tvoje dnevne sobe, zar ne?

Srećom, lazy bag je nešto oko čega se i roditelj i dete lako slože. U našoj ponudi možete pronaći lazy bag-ove različitih veličina, materijala i boja, koje će deca voleti, a i roditelji. Vaša deca će voleti zabavan, udoban osećaj koji pruža lazy bag i činjenicu da mogu da ga pomeraju po svojoj sobi da bi se „spustili“ gde god žele. Svideće vam se izdržljivost i sigurnost koju lazy bag pruža, kao i imogućnost skidanja navlake kako bi ste je odneli na profesionalno suvo čišćenje ako se isprlja.

Lazy bag će tvom detetu pružiti savršenu udobnost jer se prilagođava položaju tela, bilo da sedi ili leži. Mekane ivice ga čine potpuno bezbednim za korišćenje. Može se koristiti u sobi, dvorištu, na terasi.

Naš lazy bag dostupan je u 6 različitih materijala, 3 dimenzije i 130 dezena i boja.

Od materijala za izradu koristi se šoteks i mebl različitog dezena i teksture. U zavisnosti od uzrasta dostupne su i različite dimenzije lazy bag-a:

Veliki lazy bag, dečiji lazy bag i dečiji mini lazy bag.

Lazy bag poseduje duplo dno, gde se nalazi otvor za punjenje i dupli zip i sigurnosni patent koji punjenje (mleveni stiropor) sigurno čuva u vreći. Kod velikog lazy bag-a na samom vrhu se nalazi ventil koji omogućava cirkulaciju vazduha i izbacivanje viška vazduha iz lazy bag-a.

Lazy bag-ovi koji su izrađeni od mebla imaju dodatni uložak koji omogućava da izvadiš punjenje i odneseš navlaku lazy baga na suvo hemijsko čišćenje. Šotesk je gumirano, vodootporno platno koji se lako održava (može se prebrisati vlažnom krpom) i kao takav otporan je na vlagu i sunčevu svetlost.

Maksimalna nosivost velikog lazy bag-a je do 120kg, a nosivost dečijeg lazy bag-a je do 50kg.

Naše lazy bag-ove mogu koristiti i deca i odrasli, zato ne propustite priliku da se opustite i uživata u udobnosti u bilo kom kutku vašeg doma!

Trenutno nema komentara