Novosti
18.02.2023.

MINO BABY- Kako se pripremiti za bebin prvi dolazak kući?

Dolazak novog člana porodice u kuću zahteva određene promene i predstavlja najlepše trenutke u životu roditelja.

Stiže beba!
Šta prvo pomislite kada ovo čujete?

Rečenica koja u budućim roditeljima budi najlepša osećanja, ali takođe i razmišljanje kako se pripremiti za novog člana. Za iskusne roditelje to nije veliki posao, ali parovima koji se po prvi put ostvaruju u ovoj ulozi uvek je potrebna mala pomoć.

Cilek je dizajnirao novu koleciju inspirisanu elegancijom i kavlitetom- Mino baby.

Za pravilan rast i razvoj bebe najvažnija stavka je krevetac. U okviru Mino kolekcije dostupna su dva modela kreveca.

Statistika je pokazala da svaki drugi par prilikom zasnivanja porodice zivi u malom stanu. Idealan za sobe malih dimenzija u kombinaciji sive, bele i prirodne boje drveta je Mino baby krevetac za dušek dimenzija 70x140cm. Bočna stranica se spušta što omogućava da sa lakoćom spustite bebu u krevetac. Po želji možete dodati fioku.

Ukoliko želite da budete praktični Mino baby multifunkcionalni krevetac 5u1 sa ogradicom podesivom po visini je pravi izbor za vas.
Može da se transformiše u krevet dužine 180 cm, te je pogodan za korišćenje do tinejdžerskih dana. U sklopu kreveca nalazi se dve manje komode od kojih jedna poseduje tri fioke, a druga police za odlaganje.

Kako je naš nameštaj na prvom mestu funkcionalan u sklopu bebi kolekcije nalaze se dva ormara.
Trokrilni i dvokrilni ormari opremljeni su velikim brojem polica, hengerom za kačenje odeće što ti omogućava da lako i pregledno složiš svu bebinu odeću. Ventilacione kapsule na leđima ormara omogućavaju cirkulaciju vazduha unutar ormara, te će odeća uvek mirisati lepo.

Briga o bebi zahteva dosta posvećenosi i vremena. Ukoliko želite da imate dobru organizaciju nezaobilazan komad nameštaja je komoda sa fiokama, koja omogućava da sve sitnice (čarapice, portiklice, nehodajuće cipelice…) budu uredno složene. Ono što ovu komodu čini posebno funkcionalnom je što se opciono može dodati Cilek pult za presvlačenje bebe. Kada ga beba preraste, pult se može koristit kao zidna polica.

Da zaokružite priču i sobu učinite pravom oazom mira i ljubavi potrebno je da dodate nekoliko detalja. Izaberite tepih, zavesu, fotelju za mame, draper, luster i posteljinu u nežnim toplim tonovima.


 

Trenutno nema komentara