Novosti
13.12.2022.

LOOF BABY-inspirisana prirodom

Priroda upućuje na harmoniju i donosi mir, a mir i harmonija su nam svima potrebni – čak i bebama.

Decu treba učiti od malih nogu da vole floru i faunu i zato počni od njihove sobe.

Loof baby kolekcija u savršenom skladu sa prirodom- nežna, topla, moderna…

Loof baby soba, u tonovima drveta i smirujuće zelene boje, dizajnirana je da majci i bebi obezbedi toplinu i nežnost, a pre svega preko potrebnu funkcionalnost.

 

U zavisnosti od želje i potrebe dostupna su dva modela kreveca. 

Krevetac za dušek dimenzija 70x140 cm savršen je za manje sobe i može imati i funkciju ljuljanja, kako bi tvoja beba lako i bezbrižno utonula u san.

Ukoliko poželiš krevetac koji raste zajedno sa tvojom bebom, idealan je Loof baby 5u1 krevetac.

Krevetac se lako transformiše u krevet dužine 180 cm, a dve komodice koje se u sklopu kreveca koriste kao prostor za povijanje, mogu se koristiti zasebno za odlaganje najrazličitijih dečijih sitnica.                                                      

U slučaju potrebe za dodatnim prostorom za odlaganje, tu je fioka u koju ćeš lako smestiti rezervnu posteljinu ili pelene za bebu, a fioka može poslužiti i kao dodatni krevet.

Trokrilni i dvokrilni ormari opremljeni su velikim brojem polica, hengerom za kačenje odeće i dve fioke, što ti omogućava da lako i pregledno složiš svu bebinu odeću. Ventilacione kapsule na leđima ormara omogućavaju cirkulaciju vazduha unutar ormara, te će odeća uvek mirisati lepo.

Pored ormara, nezaobilazan komad nameštaja je komoda sa fiokama, koja omogućava da sve sitnice (čarapice, portiklice, nehodajuće cipelice…) budu uredno složene. Na komodu se može postaviti i pult za presvlačenje, koji se kasnije može pretvoriti u zidnu policu.

A da bi priča bila potpuna, a sobica oaza mira, ne zaboravi male ali bitne detalje koji će sobu ulepšati i učiniti još prijatnijom i toplijom. Izaberi tepih, zavesu, draper, luster i posteljinu u nežnim toplim tonovima.

Trenutno nema komentara