Novosti
12.05.2022.

Kad bajka postane stvarnost

Inspirisana bajkom nastala je kolekcija Princess. Ova kolekcija je zamišljena i napravljena tako da omogući vašem detetu bajkovit psihički, mentalni i socijalni razvoj- da se vaše dete oseća kao princeza u svojoj sobi koja je funkcionalno opremljena.  

Kod Princess kolekcije, pažljivo, se vodilo računa o svakom i najsitnijem detalju koji će svaku devojčicu učiniti sretnom.

Princess kolekcija je osmišljena sa idejom da se vaša devojčica od samog rođenja oseća kao princeza. Princess bebi krevetac-kočija je savršen primer u kakvom komforu vaša beba uživa i spava, dok prozor od pleksiglasa pomaže da u svakom momentu vidite vašu bebu. Kočija ne može da se pretvori u bundevu, ali izborom kočije za prvi krevetac dobijate sobu iz bajke za vašu princezicu.

Kako vaša devojčica raste, njena soba treba da pruži konfor i funkcionalnosti koji su potrebni devojčici u različitim uzrastima.

Najvažniji zadatak prilikom kreiranja Princess kolekcije bio je da se maloj princezi omogući komfor i danju i noću. Princezin krevet je dizajniran baš tako-komfor na prvom mestu! Uzglavlje kreveta je obloženo mekanim plišem te pruža udobnost prilikom čitanja omiljenih knjiga ili dok princeze ćaskaju sedeći na krevetu. Da bi princezina soba u svakom momentu bila uredna krevet sa kutijom je pravo rešenje vašeg problema. Tu možete držati posteljinu, zimsku i letnju garderobu, a da u isto vreme krevet sobi daje elegantan izgled. Možda vaše dete više voli da ima pomoćni ležaj da mogu drugarice da prespavaju kod nje. I za to postoji rešenje- krevet ispod kojeg može da stane fioka sa dušekom i da posluži kao pomoćni ležaj.

Noćni stočić pored kreveta u potpunosti omogućava da dok princeza leži i uživa u svom krevetu, može da odloži knjigu koju čita ili šolju sa čajem koji pije pre spavanja. Dodatno osvetljenje daje lampa na stočiću koja je neizostavan detalj.

Da mala princeza bude dobra učenica potreban joj je radni sto. Osmišljen je tako da je podesiv na različitim visinama, tj moguće ga je koristiti za različite uzraste deteta. USB Port joj pomaže da puni telefon i tablet u isto vreme.

Svaka devojčica voli da se lepo oblači, da menja garderobu, da se ogleda. Da bi garderoba bila pregledno smeštena potrudili su se naši dizajneri i osmislili ormar koji zadovoljava potrebe svake princeze. Ovaj trokrilni ormar sa policama, fiokama i ogledalom sa prednje strane je pravo rešenje da sve bude na svom mestu.

Kao što voli da menja garderobu svaka devojčica voli nakit, šminku, parfeme. Idealno mesto za držanje tih neophodnih sitnica je komoda sa fiokom. Pregledna i dovoljno velika.

Dizajneri Princess kolekcije su mislili o svakom detalju. Pa su se potrudili da osmisle i detalje koji daju sobi poseban šarm. Odabirom adekvatne zavese, drapera, lustera, tepiha soba vaše devojčice dobija potpuni sjaj.

Trenutno nema komentara