Kreveci za bebe

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Kolekcija
Prikažite više
Akcije i popusti
Prikažite više
Cena
31 proizvoda
Pročitajte

Krevetac je jedan od najvažnijih stavki opreme za bebe. Posvetite pažnju odabiru kreveca kako biste obezbedili svom detetu odrastanje u sigurnosti i okruženju koje pruža zdrav i miran san.

Kreveci za bebe proizvodjača CILEK prepoznatljivi su pre svega po svojoj funkcionalnosti, ali i  besprekornom dizajnu.

Na prvom mestu preporučujemo da pogledate konvertibilne bebi krevece 3u1 ili 5u1 sa fiokama, prostorom za povijanje i ogradicom podesivom po visini. Konvertibilni krevetac se kasnije može premontirati u krevet dužine 180cm, te je pogodan za korišćenje do tinejdžerskih dana. U sklopu kreveca nalazi se dve manje komode od koji jedna poseduje tri fioke, a druga policu za odlaganje. Komode se u sklopu kreveca koriste kao prostor za povijanje bebe, a u kasnijem periodu mogu stajati zasebno u prostoru. Fioka kreveca se može koristiti za odlaganje ili kao dodatni ležaj za dušek dimenzije do 80x180 cm. Ukoliko se koristi kao ležaj, visina dušeka ne sme preći 20 cm. 

U ponudi imamo i rasklopive krevece sa radnim stolom koji se transformiše u krevet dužine 145cm, te je pogodan za korišćenje tokom prvih školskih dana.

Ako vam je potreban bebi krevetac manjih dimenzija, preporučujemo veoma funkcionalan krevetac sa točkićima za dušek 60x120cm. Točkići kreveca se rotiraju za 360 stepeni. Dva točkića imaju kočnice za fiksiranje kreveca. Stranica kreveca je podesiva po visini. Visina dušeka se može podesiti u nekoliko različitih nivoa. Krevetac poseduje dotatak kojim se može fiksirati uz roditeljski krevet. Više o krevecima koji se mogu spojiti sa bračnim krevetom pročitajte ovde.

Posebno bismo skrenuli pažnju na Customery krevece koji se pomoću dodatka za ljuljanje lako mogu transformisati u kolevku. Dostupni su u dimenziji dušek 60x120cm

Naši kreveci za bebe  izrađeni su od univera i medjijapana sa perforiranom podnicom za dušek.

Naše krevece karakterišu zaobljene ivice, materijali neškodljivi za zdravlje, otporni na grebanje i vlagu, u skladu sa važećim evropskim standardima.

Kvalitet je kontrolisao Šumarski fakultet Beograd i Jugoinspekt Novi Sad.