Kreveci za bebe

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Kolekcija
Prikažite više
Akcije i popusti
Prikažite više
Cena
30 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Kreveci za bebe 20.30.1016.00
Mocha baby krevetac izrađen je od univera u prirodnoj boji drveta koja se lako uklapa u...
23.310,00 RSD
Ušteda 10%
25.900,00 RSD
Pročitajte

Obezbedite svom detetu odrastanje u sigurnosti i okruženju koje pruža zdrav i miran san.

Kreveci za bebe proizvodjača CILEK prepoznatljivi su pre svega po svojoj funkcionalnosti, ali i  besprekornom dizajnu.

Na prvom mestu preporučujemo da pogledate konvertibilne bebi krevece  sa fiokama, prostorom za povijanje i ogradicom podesivom po visini. Konvertibilni krevetac se kasnije može premontirati u krevet dužine 180cm, te je pogodan za korišćenje do tinejdžerskih dana. U sklopu kreveca nalazi se dve manje komode od koji jedna poseduje tri fioke, a druga policu za odlaganje. Komode se u sklopu kreveca koriste kao prostor za povijanje bebe, a u kasnijem periodu mogu stajati zasebno u prostoru. Fioka kreveca se može koristiti za odlaganje ili kao dodatni ležaj za dušek dimenzije 80x180 cm. Ukoliko se koristi kao ležaj, visina dušeka ne sme preći 20 cm. 

Ako nemate dovoljno prostora ili vam je potreban drugi krevetac za vikendicu ili kada odete kod bake i deke, pogledajte naš Mini bebi krevetac za dušek 50x100cm. Visina dušeka se može podesiti u 3 položaja.

Mame i tate će posebno obradovati Bebi krevetac Next to mother sa dušekom 46x80cm koji ima mogućnost fiksiranja uz roditeljski krevet sa podešavanjem visine. Može se koristiti kao klupa za sedenje nakon prestanka korišćenja u funkciji kreveca.

Posebno bismo skrenuli pažnju na Customery krevece koji se pomoću dodatka za ljuljanje lako mogu transformisati u kolevku. Dostupni su u dve dimenzije dušeka: 60x120cm i 50x100cm

Naši kreveci za bebe  izrađeni su od univera i medjijapana sa perforiranom podnicom za dušek.

Naše krevece karakterišu zaobljene ivice, materijali neškodljivi za zdravlje, otporni na grebanje i vlagu, u skladu sa važećim evropskim standardima.

Kvalitet je kontrolisao Šumarski fakultet, Beograd