Novo u ponudi! Dečiji auto krevet GTS sada i u plavoj boji! Slušajući želje svojih kupaca, fabrika CILEK je, svojoj bogatoj kolekciji kreveta automobila, dodala auto krevet GTS u neodoljivoj royal plavoj boji.

 

Iskoristite promotivni popust 20% na GTS krevet auto u plavoj boji tokom jula i avgusta meseca.

 

Dečiji auto krevet u plavoj boji izrađen je za  dušek 100x190cm. Unutrašnjost kreveta je obložena kožom zbog bezbednosti i bogatijeg izgleda. Farovi, točkovi kao i donji deo kreveta su sa LED diodama, koje mogu služiti i kao noćno svetlo. Poseduje mogućnost pokretanja zvukova alarma, startovanja, ubrzanja, gradske vožnje i sirene. Daljinski upravljač omogućava pokretanje zvučnih i svetlosnih efekata.

 

*          *          *

Popusti se ne mogu kumulirati sa ostalim akcijskim popustima i popustima na vrednost kupovine.

 

Popusti važe do 31.08.2019.

 

Sve za dečiju sobu na jednom mestu!

CILEK brend je jedinstven po svom konceptu i dizajnu tematskih dečijih soba koje prate različite dečije želje i interesovanja, pretvarajući njihov svet mašte u razigranu stvarnost. Koncept brenda CILEK pruža mogućnost da na jednom mestu pronađete sve za dečiju sobu: komode, ormani, kreveti, kreveti na sprat, radni stolovi, stolice, police za knjige, tepisi, lampe, lusteri, posteljine, prekrivači, zavese i draperi, baldahini…

 

Donesite nam dimenzije prostora, a mi ćemo vam napraviti predlog rasporeda izabranih elemenata u 3D projekciji.