„ Detalji su ti koji okruženju daju stil i karakter...Detalji nisu samo detalji. Oni stvaraju proizvod..“ 

Aerre Italia je nastala u Italiji 1974. godine u gradu Forliju, kao porodična zanatska radnja. Sredinom 1980. godine porodična radionica prerasta granice zanatske radnje i započinje projektovanje i proizvodnju tapaciranog nameštaja na industrijskom nivou.

Uskoro su proširili svoju prodajnu mrežu na teritoriju cele Italije, a zatim i na zapadnoevropsko tržište, na Francusku, Belgiju, Španiju, Portugal... jer je Evropa prepoznala kvalitet njihovih sofa.

Sve kolekcije sofa i ugaonih garnitura Aerre Italia, dizajnirao je i proizveo tim visoko specijalizovanih dizajnera i tehničara, profesionalaca koji najveću pažnju poklanjaju kvalitetu i funkcionalnosti proizvoda.

Sofe i ugaone garniture, koje Aerre Italia nudi svojim klijentima, su rezultat pažljivog praćenja i otvorenog stava za modne trendove, za savremeni dizajn, za boje, ali uvek vodeći računa o udobnosti i potrebama klijenata.

Kvalitet, funkcionalnost, dizajn i usluga su temelji kompanije od kojih ne odustaju i na kojima grade kulturu dizajna  tapaciranog nameštaja.

Aerre Italia je prepoznatljiv brend po svojim odlikama u međunarodnom zanatskom sektoru nameštaja. To je italijanska fabrika koja se i dalje razvija i unapređuje svoju proizvodnju koristeći isključivo kvalitetne materijale i prave profesionalce u svojoj oblasti.

Promo popust od 20% na Aerre Italia važi od 15.05.2021. do 15.11.2021.

Ponudu sofa pogledajte OVDE