Letnji raspust je tek počeo! Imate dovoljno vremena da odaberete pravi radni sto i stolicu za vašeg đaka. Pogledajte našu bogatu ponudu dečijih radnih stolova i stolica proizvođača CILEK i iskoristite popust 20% tokom meseca jula.

 

U sklopu svake kolekcije dečijih soba CILEK nudi dva modela radnog stola: manji i i veći pružajući tako mogućnost da odaberete sto prema veličini raspoloživog prostora. Pored dečijeg radnog stola opciono se može nabaviti odgovarajuća polica za radni sto, koja se šrafi na radni sto i pruža dodatni prostor za odlaganje knjiga i školskog pribora.

 

CILEK stolice su anatomskog oblika i preporučuju se za pravilno držanje leđa i kičme. Naša ponuda obuhvata stolice veselih boja, od romantičnih sa cvetnim dezenom, preko modernih sa pravim linijama, uklopivih u različite enterijere, do stolica potpuno inovativnog dizajna koje će tinejdžeri obožavati.

*          *          *

Popusti se ne mogu kumulirati sa ostalim akcijskim popustima i popustima na vrednost kupovine.

 

Popust važi u periodu od 01.07.2021. do 31.07.2021. godine.

 

Sve za dečiju sobu na jednom mestu!

CILEK brend je jedinstven po svom konceptu i dizajnu tematskih dečijih soba koje prate različite dečije želje i interesovanja, pretvarajući njihov svet mašte u razigranu stvarnost. Koncept brenda CILEK pruža mogućnost da na jednom mestu pronađete sve za dečiju sobu: komode, ormani, kreveti, kreveti na sprat, radni stolovi, stolice, police za knjige, tepisi, lampe, lusteri, posteljine, prekrivači, zavese i draperi, baldahini…

 

Donesite nam dimenzije prostora, a mi ćemo vam napraviti predlog rasporeda izabranih elemenata u 3D projekciji.